Vi har ingen ledige værelser til Strong Beer Festival, Pinsen, Fannikerdagen, Linedancerfestivalen, Fanø Vesterland og Strikkefestivalen 2024.

Partnerskab

Officiel Nationalpark Vadehavet partner

Hos Vestergaarden har vi over 10 års erfaring indenfor branchen og har dermed opnået at blive officiel Nationalpark Vadehavet partner samt dannet partnerskab med både “VisitFanø” og “Bed and Breakfast Guide Danmark”.

Vi Tilbyder

Alt hjertet begærer

Vores værelser tilbyder overnatning med op til fem personer på et værelse. Mange personer på dette værelse er mest egnet til børnefamilier eller personer der kender hinanden rigtig godt. De andre værelser er til to personer, der kan dog her opredes til en person mere.

Vi tilbyder overnatning i rolige omgivelser, dog stadig bynært og centralt. Vores værelser tilbyder overnatning til op til 5 personer med komfortable senge og charmerende fællesområder.

Hele gæsteafdelingen er nylig istandsat, med respekt for atmosfæren i en gammel stråtækt fanøgård fra 1840, hvilket også betyder der ikke er nogen trapper – alt er i ét plan.

Sengetøj og håndklæder vasker vi selv og tørrer i det fri på tørresnor, hvis muligt, og der bruges kun allergivenlige og parfumefri vaske- og rengøringsmidler.

Vores morgenmad er økologisk med lokale og hjemmelavede produkter, enten anrettet og serveret eller udleveret i kurv.

Informationsmateriale

Der forefindes informationsmateriale om hvad der sker på øen og værten guider gerne med anbefalinger, stort kendskab til øen og dens befolkning, Stranden, Vesterhavet, Vadehavet og gode historier.

Vi følger og videregiver de otte råd om bæredygtig ferie på Fanø.

da_DKDanish