Vi har ingen ledige værelser til Strong Beer Festival, Pinsen, Fannikerdagen, Linedancerfestivalen, Fanø Vesterland og Strikkefestivalen 2024.

Overnatning på Fanø

Spar 10% på alle bookinger i perioden Januar  – Marts 2024

Book dit ophold

Book en overnatning på Fanø hos Vestergaarden Bed & Breakfast og oplev atmosfæren på denne skønne ø i Vadehavet. Lige nu kan du spare 10% på alle bookinger i perioden Januar til  Marts 2024 – så skynd dig at sikre dig din overnatning eller weekendophold.

Fanøgården er beliggende tæt på Nordby på Fanø, og byder på en hyggelig og afslappende atmosfære. Vi har 3 ledige dobbeltværelser på 13 m2, hvor du vil blive tilbudt en komfortabel overnatning i rolige omgivelser.

Som gæst hos os vil du også have adgang til et fællesrum, hvor du kan slappe af og nyde tiden sammen med dine medrejsende. Fællesrummet er udstyret med borde, sofaarrangement, TV, trådløst internet, højtalere og brændeovn, så du kan føle dig helt hjemme.

Udover at tilbyde den perfekte base for din ferie på Fanø, er vores kro også ideelt beliggende tæt på lokale seværdigheder, såsom det imponerende Vadehavscenter, hvor du kan lære om økosystemet i Vadehavet.

Så hvis du leder efter en afslappende og hyggelig overnatning på Fanø, så book dit kroophold nu og spar 10% på din reservation fra Januar til Marts 2024. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores kro!

Vores morgenmad er økologisk med lokale og hjemmelavede produkter, enten anrettet og serveret eller udleveret i kurv.

Udfyld kontaktformularen på siden her, eller ring på 26 84 11 47 for at booke en overnatning.

Henvendelse

Send en henvendelse til os, så svarer vi tilbage når vi har set den.

da_DKDanish